Kontakta-oss

Telefon

+47 73 10 97 50

Epost

info@budapest.nu

Budapest.nu är en säregen turistbyrå som fokuserar inkommande turer till Budapest - firman är norsk-ungersk, men är bosatt i Budapest så att vi har koll på allting härnere!

Med dagens mediefokus på resebyråer och utlandsresor är vi inte rädda för att berätta om din trygghet om du väljer att använda dig av oss. Vi är registrerade i ett stabilt norskregistrerat resebolag, och erbjuder resar til Budapest i mer en 12 år.
Via vår bankförbindelse, Danske bank, betalning i Norge, Sverige, Danmark och Finland eller ni kan också trygt betala med bankkort via vår avtale med Teller/Bambora.
 
Telefon +47 73 10 97 50 eller fyll ut vårt kontaktformulär!.

Vi äger och driver et komplett lokalt ungerskt resebolag som utövar aktiviteter relaterat till näringsverksamhet lokalt här i Budapest. Som sagt har vi också ställt den lagstadgade ekonomiska garantin i Norska RGF (Reisegarantifondet).
-  Vi innehar lisens för att driva turistverksamhet i våra förgreningar i Ungern och Norge. Alla som förmedlar tjänster inom turism i Ungern måste ha en uppsättning tillstånd från lokala myndigheter för att få driva turistverksamhet, tillstånd som är bevis på att man är anpassad till att driva den här typen av förmedling och har ordentligt underlag för sin verksamhet.

Så i likhet med de tusentals kunder som redan haft glädje av att använda oss, kan du känna dig trygg och säker på att vi levererar varorna, till var och en av våra gäster!
Vi rekommenderar, i enighet med konsumentombudsmannen, att man ALLTID utnyttjar någon av våra kollegor som kan ge nödvändiga garantier gentemot RGF i Norge och motsvarigheten i Ungern eller andra ställen om man ska ut och resa.
 
Budapest.nu kan erbjuda det mesta under en vistelse i Budapest, med förankring i Skandinaviskt kulturellt samförstånd, är vi en smidig och seriös samarbetspartner.

BUDAPEST.NO

Budapest

Monday to Friday: 0900-1630

Call Us Email Us